Aluminium Breifcases

Lavet på mål!

Aluminium Breifcases er vores en eksklusiv Case i et flot design og ihøj kvalitet, der bygges specifikt efter dine mål. Er velegnet til opbevaring og transport af udstyr samt som en eksklusiv præsentationskuffert m.m.. Du får en flot designet Case der produceres specifikt efter dit udstyr eller produkter.

Aluminium Breifcases er særligt velegnet til helt tynde cases, da disse kan laves i størrelser med indvendige mål helt ned til 59 mm i højden. Der er mulighed for en formskåret skumindretning for dit udstyr, så dine produkter eller udstyr præsenteres flot. Der er endvidere mulighed for flere typer af logo som serigrafitryk, printet logo og en fuld foliebeklædning. Kontakt os for et tilbud.

Vi er specialister i løsninger til transport, beskyttelse og opbevaring af alle former for udstyr, produkter m.m. i skum. Vil du have 100 % styr på dit udstyr eller bare præsentere dine produkter flot, så kan en specialindretning i skum være en god løsning.

Du kan let se om dit udstyr mangler og hvor det skal lægge og så er du er sikker på at du ikke glemmer noget. Vi har mange års i erfaring og hjælper gerne med design. Inden vi starter en opgave får du en 3D tegning til godkendelse, så du er sikker på det hele bliver som du gerne vil have det.

 

Case for
Salg og Præsentation

Aluminium Breifcases er vores en eksklusiv Case i et flot design og ihøj kvalitet, der bygges specifikt efter dine mål. Er velegnet til opbevaring og transport af udstyr samt som en eksklusiv præsentationskuffert m.m. Særligt velegnet hvor der ønskes en smal case. Vi laver din case fra 5 stk.

Skum for democases
 

Mere information

 
 
 

Flot og enkelt
design

Vi kan lave din Democase i et enkelt og flot design og på mål der passer til dit udstyr..

DemoCase med skum
 
 
 
To Top
Seo Toolbar